Allt Om Mig

Jag kom till Florens för nästan 3 år sedan av en ren slump. Jag var då klar med mina universitetsstudier och visste inte riktigt vad jag ville göra. Min syster hade planer att åka till Florens för en termin och föreslog att vi skulle åka ner tillsammans eftersom vi inte bott i samma land eller stad på flera år. Efter ett snabbt beslut så skrev jag in mig på en grafisk design kurs i Florens och vi flyttade ner.

En termin ledde snabbt till 1 år, som sedan ledde till 3 år och antagligen många fler. Nu bor jag här med min italienska pojkvän och försöker skaffa mig en vardag i denna drömstad. Här har jag varit student, turist, arbetat och varit arbetslös. Min vardag består av otroligt mycket pasta och pizza samt att försöka anpassa mig efter den italienska livsstilen. Jag är en grafisk designer, editor/content writer samt översättare, har du frågor eller är intresserad att arbeta med mig så var inte rädd att kontakta mig.

I min blogg kommer jag dela med mig av mina erfarenheter samt tips om allt från hur du beställer en kaffe till hur du kan börja jobba lagligt här i Florens.

Me

3 reaktioner på ”Allt Om Mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s