När Man Blir Trött På Italiensk Mat – La Brasserie

Det är nästan omöjligt att tröttna på det italienska köket men ibland kan det vara trevligt och gott att ta en paus ifrån pastan och äta mat ifrån någon annan kultur. Jag tänkte därför presentera lite olika restauranger som erbjuder annan internationell mat.

Vi börjar med La Brasserie, en restaurang som lagar fransk mat när den är som bäst. Här kan du njuta av allt gott ifrån det franska köket som fois gras (gåslever), anka, njurar i senapssås, tupp, escargot (sniglar) och mina absoluta favoriter kött- och ost-fondue. Hur mysigt som helst att ta en paus ifrån italiensk mat och njuta av fondue tillsammans med sina vänner och dricka gott vin. Här finns det också ett trevligt utbud på franska och italienska viner samt goda efterrätter.

La Brasserie

La Brasserie bjuder inte bara på god mat men också en mysig miljö och otroligt trevlig personal. Restaurangen är inrett med en shabby-chic stil och har också en mycket trevlig bakgård som är öppet på sommarhalvåret.

Ost Fondue

Ost Fondue

Fois Gras (anklever)

Fois Gras (anklever)

Du hittar La Brasserie på Via Dei Macci 77r i Sant’Ambrogio. Priserna ligger mellan 15 € – 40 € och är absolut värt vartenda öre!

Bon Apetit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s